Hoppa till sidans innehåll

Hösten 2019


Information om kurserna hösten 2019

Prova på

Tisdag 27/8 IOGT-huset, Stockholmsvägen 1, Norrtälje kl 18:00-20:00

Prova-på är för dig som inte dansat Linedance tidigare och som vill veta vad det kan vara att dansa Linedance. Kanske funderar du på att gå vår nybörjarkurs?

Ta bekväma inneskor, ett glatt humör och en positiv inställning med dig och kom till oss för en trevlig stund på dansgolvet. Ingen föranmälan behövs.

Att prova på är helt gratis!

 

Nybörjarkurs

Tisdagar kl 19.15-20.25 i Föreningshuset Stockholmsvägen 1 i Norrtälje (IOGT), start 3/9. Terminen består av 12 kurskvällar, 1 danskväll och 1 terminsavslutning = 14 veckor.

Kursen passar dig som aldrig dansat Linedance tidigare eller dig som vill lära in enklare danser och grundsteg. De flesta danser som lärs ut är enkla nybörjardanser.

 

Nybörjarkurs, fortsättning 1

Kursen startar i januari

Kursen passar dig som dansat en eller ett par terminer tidigare och kan de flesta grundstegen. De flesta danser som lärs ut är nybörjardanser eller lätta fortsättningsdanser.

 

Fortsättningskurs 2

Tisdagar kl 18.00-19.10 i Föreningshuset Stockholmsvägen 1 i Norrtälje (IOGT), start 3/9. Terminen består av 12 kurskvällar, 1 danskväll och 1 terminsavslutning = 14 veckor

Kursen passar dig som dansat ett par terminer tidigare och kan de flesta grundstegen. De flesta danser som lärs ut är fortsättningsdanser eller danser på lätt mellannivå.

 

Fortsättningskurs 3

Kursen startar i januari

Kursen passar dig som dansat flera terminer tidigare och kan de flesta stegen och stegkombinationerna. De flesta danserna som lärs ut är på mellannivå eller högre mellannivå.

 

 

Anmälan – föranmälan rekommenderas!

Du anmäler dig till höstens kurser på någon av våra aktiviteter (till en instruktör) eller genom att skicka en intresseanmälan till vår info-mail (This is a mailto link) och betala in kursavgiften på vårt bankgiro eller swish. Ange namn, adress, personnummer, mailadress och telefonnummer samt vilken/vilka kurser du anmäler dig till.

 

 

 

Avgift och betalning

Kursavgift 600kr +150kr i medlemsavgift för 2019 om du inte redan är medlem.

Avgiften betalas på bankgiro 5878-3119 eller swish 123 539 5793

När du anmäler dig till en kurs hos oss och betalar kursavgiften så får du delta på vår andra kurs utan extra kostnad. Detta gäller ordinarie linedancekurser på tisdagkvällar. Du får alltså två kurser till priset av en.

 

 

 

Träna mellan kurstillfällena

Att lära sig en dans skiljer sig inte från annan inlärning – man måste öva. För att verkligen lära sig en dans räcker det inte att dansa en gång per vecka, på kursen.

Vi rekommenderar alla våra kursdeltagare att träna på danserna mellan kurstillfällena. Till hjälp finns dansbeskrivningar och videoklipp på internet – där kan man både läsa och titta som hjälp för minnet.

 

 

 

 

 

Kontaktinformation, Instruktörer

 

Ann-Sofie Åhman This is a mailto link  tel 070-2737420

 

Inga Jakobsson This is a mailto link  tel 073-6284215

 

Thomas Livén This is a mailto link tel 073-9800631

 

 

 

 

Uppdaterad: 25 SEP 2020 13:07 Skribent: Ann-Sofie Åhman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Norrtelje Linedancers - Danssport
Cecilia Hjortsten, Rumbavägen 5
76111 Bergshamra

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annsofie.ahman@norrt...

Se all info