Hoppa till sidans innehåll

Hösten 2022


Information om kurserna hösten 2022

Prova på

Den här terminen har vi ingen prova-på-aktivitet.

Dansteknikkurs

För närvarande finns inget datum bestämt för dansteknikkurs.

Nybörjarkurs – Absolute Beginner

Kursen passar dig som aldrig dansat Linedance tidigare eller dig som vill lära in enklare danser och grundsteg. Kursen passar också för dig som dansat Linedance för många år sen och nu vill friska upp minnet.

De danser som lärs ut är enkla nybörjardanser och målet är att göra dig redo för att gå vår Nybörjarkurs Fortsättning.

Tisdagar kl 18.00-20:00 i Föreningshuset Stockholmsvägen 1 i Norrtälje (IOGT).

Fyra veckor med start tisdag 23/8 och sista tillfälle tisdag 13/9.

Väljer du att därefter fortsätta på Nybörjarkurs – Fortsättning (som startar 20/9) så får du den kursen på köpet, utan extra kostnad. Anmälan till Nybörjarkurs – Fortsättning gör du på en av de fyra kurskvällarna eller här: ANMÄLAN

 

Nybörjarkurs, fortsättning – Beginner

Tisdagar kl 18.00-19.10 i Föreningshuset Stockholmsvägen 1 i Norrtälje (IOGT), start 20/9. Terminen består av 12 kurskvällar och 1 terminsavslutning = 13 veckor

Kursen passar dig som dansat en eller ett par terminer tidigare och kan de flesta grundstegen. De flesta danser som lärs ut är nybörjardanser eller lätta fortsättningsdanser.

Anmäl dig här: ANMÄLAN

Observera att alla måste anmäla sig, även om man gick kursen förra terminen. Det är enda sättet för oss att veta hur många vi blir.

Fortsättningskurs – Improver

Tisdagar kl 19.20-20:30 i Föreningshuset Stockholmsvägen 1 i Norrtälje (IOGT), start 20/9. Terminen består av 12 kurskvällar och 1 terminsavslutning = 13 veckor

Kursen passar dig som dansat flera terminer tidigare och kan de flesta stegen och stegkombinationerna. De flesta danserna som lärs ut är på mellannivå.

Anmäl dig här: ANMÄLAN

 

Observera att alla måste anmäla sig, även om man gick kursen förra terminen. Det är enda sättet för oss att veta hur många vi blir.

Fortsättningskurs – Intermediate

Just nu har vi ingen kurs på den här nivån inplanerad men du är väldigt välkommen att göra en intresseanmälan till This is a mailto link

Kursen passar dig som dansat flera terminer tidigare, kan de flesta stegen och stegkombinationerna och som klarar fysiskt utmanande danser.

Fortsättningskurs – Advanced

Just nu har vi ingen kurs på den här nivån inplanerad men du är väldigt välkommen att göra en intresseanmälan till This is a mailto link

Kursen passar dig som dansat flera terminer tidigare, kan de flesta stegen och stegkombinationerna och som klarar fysiskt utmanande danser och svåra koreografier.

Anmälan

Alla måste anmäla sig, även om man gick kursen förra terminen och sa ”Vi ses nästa termin!”. Det är enda sättet för oss att veta hur många vi blir och hur många platser det finns för nya dansare.

Anmäl dig här:  ANMÄLAN

 

Har du problem med att fylla i anmälan så skriv ett mail till vår info-mail eller nån i styrelsen så hjälper vi till.

 

Avgift och betalning

Kursavgift 600kr +150kr i medlemsavgift för 2022. Betalade du medlemsavgiften i våras ska du inte betala den en gång till.

Avgiften betalas på bankgiro 5878-3119 eller swish 123 539 5793. Ange förnamn och efternamn så vi vet vem som betalat.

Du som går Absolute Beginner-kursen (de första fyra veckorna) och vill fortsätta på Beginner-kursen får båda kurserna till samma pris, 600kr + 150kr i medlemsavgift.

Träna mellan kurstillfällena

Att lära sig en dans skiljer sig inte från annan inlärning – man måste öva. För att verkligen lära sig en dans räcker det inte att dansa en gång per vecka, på kursen.

Vi rekommenderar alla våra kursdeltagare att träna på danserna mellan kurstillfällena. Till hjälp finns dansbeskrivningar och videoklipp på internet – där kan man både läsa och titta som hjälp för minnet.

 

Kontaktinformation, Instruktörer

 

Ann-Sofie Åhman This is a mailto link  tel 070-2737420

 

Inga Jakobsson This is a mailto link  tel 073-6284215

 

Thomas Livén This is a mailto link tel 073-9800631

 

Carina Gustafsson This is a mailto link tel 070-9446162

Uppdaterad: 25 JUL 2022 19:54 Skribent: Ann-Sofie Åhman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Norrtelje Linedancers - Danssport
Cecilia Hjortsten, Rumbavägen 5
76111 Bergshamra

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annsofie.ahman@norrt...

Se all info