Hoppa till sidans innehåll

Nu är sommaruppehållet över!

27 AUG 2019 12:02
Idag ringer det in till ny termin hos Norrtelje Linedancers. Här kan du läsa mer om höstens utbud av kurser och andra aktiviteter.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2019 12:02

Efter ett långt och skönt sommaruppehåll blir det kul att komma igång med dansen igen. Kanske såg du oss på Marknadsafton i Norrtälje i våras och blev sugen på att testa? Välkommen till Norrtelje Linedancers och vårt utbud av prova-på, kurser och andra aktiviteter i höst.

Tisdag 27/8 börjar vi med en gratis Prova-på för alla som är nyfikna på Linedance. Vi håller till i IOGT-lokalen i Norrtälje, Stockholmsvägen 1, en trappa upp. Start klockan 18. Inga förkunskaper krävs, inga speciella skor eller kläder. Kom bara som du är så leker vi Linedance tillsammans.

Veckan efter, tisdag 3/9, startar kurserna. I år ger vi Fortsättningskurs motsvarande termin 3 kl 18 och Nybörjarkurs kl 19:15. Nybörjarkursen kräver inga förkunskaper alls. Du kan läsa mer om våra kurser här  

I oktober kommer vi ordna fest och fira att föreningen funnits i mer än 20 år. Festen är exklusiv för medlemmar och självklart kommer vi dansa linedance. Vi ska också äta god mat, quizza och njuta av musikalisk underhållning.

I december avslutar vi terminen med en danskväll där vi använder de danser vi lärt oss.

Helt säkert kommer det dyka upp fler aktiviteter och chanser att dansa linedance, hemma hos oss och hos våra kompisklubbar i närheten. Håll utkik på vår Facebooksida och i Facebook-gruppen.

Varmt välkomna till en ny termin hos Norrtelje Linedancers!

 

 

 

Skribent: Ann-Sofie Åhman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Norrtelje Linedancers - Danssport
Cecilia Hjortsten, Rumbavägen 5
76111 Bergshamra

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annsofie.ahman@norrt...

Se all info