Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering angående vårens verksamheter

09 JAN 2021 13:46
  • Uppdaterad: 09 JAN 2021 13:46

UPPDATERING av information om föreningens verksamhet våren 2021

Styrelsen har fattat följande beslut och planerat vårens verksamhet så här:

Höstens två kurser, som avbröts i november, gör ingen omstart i januari. Den flyttas fram till 9e mars. Samma gruppindelning, samma tid, samma plats – alla som gick kurserna på hösten är automatiskt anmälda och ingen behöver betala kursavgift för våren (endast medlemsavgift för 2021). Planen är att vi återupptar höstens kurser i mars och fortsätter där vi slutade.

Om Coronasituationen fortsätter vara svår flyttar vi fram starten till 6e april. Slutgiltigt beslut om startdatum kommer tas på styrelsemöte den 1a mars.

Startar vi i mars pågår kurserna i 12 veckor (10 kurskvällar, en danskväll, en avslutning). Startar kurserna i april pågår de i 8 veckor.

Nybörjarkursen, som var planerad till fyra lördagar i november, pausar vi tills vi vet mer om hur Coronasituationen utvecklar sig. Ambitionen är att genomföra kursen senare under våren men bara om det kan göras på ett säkert sätt.

Teknikkurs brukar vi erbjuda i februari. Ambitionen är att genomföra en teknikkurs men vi pausar planeringen tills vi vet mer om hur Coronasituationen utvecklar sig.

Årsmöte – enligt stadgarna ska årsmöte avhållas senast 31a mars. Styrelsen planerar nu för ett årsmöte den 30e mars och återkommer med information om hur detta ska genomföras på säkrast möjliga sätt.

Skribent: Mikaela Malmgren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Norrtelje Linedancers - Danssport
Cecilia Hjortsten, Rumbavägen 5
76111 Bergshamra

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annsofie.ahman@norrt...

Se all info