Hoppa till sidans innehåll

Inställda aktiviteter - vi ses igen efter sommaren!

29 APR 2020 20:25
Med anledning av Coronavirus (Covid-19):
  • Uppdaterad: 29 APR 2020 20:25

Svenska Danssportförbundet, där vi är medlemsförening, har kommit med en stark rekommendation till alla föreningar att ställa in all kursverksamhet, organiserad träningsverksamhet och dansevenemang samt övriga sammankomster. Denna rekommendation gäller tills vidare.

 

Norrtelje Linedancers följer Svenska Danssportförbundets rekommendation och har därför beslutat följande:

 

  • Vi ställer in alla aktiviteter i maj, juni, juli.
  • Vårens kurser anses avslutade och den planerade Medlemsaktiviteten söndag 10/5 ställs in. Det blir inget deltagande i Vårruset och ingen uppvisning på Marknadsafton.
  • Vi gör ingen generell återbetalning av vårens kursavgifter.
  • Den som önskar sin kursavgift återbetald får ansöka om det hos styrelsen. Eftersom kursavgiften främst går till att betala lokalhyra, en kostnad som föreningen har oavsett om det är kurs eller ej, så ber vi om er förståelse och hoppas att ni inte vill ha kursavgiften tillbaka.

VI SES IGEN I HÖST!

 

Ingen vet hur det ser ut i höst, om vi får hålla kurser eller ej, så vi har förberett för en ny termin. I mitten av augusti kommer vi ge klart besked och fram till dess utgår vi från att vi har en Prova-på-kväll tisdag 25/8 och startar kurserna tisdag 1/9. Mer information kommer senare, på hemsida och Facebook.

 

För Norrtelje Linedancers,

Ordförande Ann-Sofie Åhman

 

 

 

Denna information är också skickad via Mail till nuvarande och tidigare medlemmar. Saknar du mailet ber vi dig kontakta oss så vi kan komplettera dina kontaktuppgifter hos oss.

Skribent: Ann-Sofie Åhman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Norrtelje Linedancers - Danssport
Cecilia Hjortsten, Rumbavägen 5
76111 Bergshamra

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: annsofie.ahman@norrt...

Se all info